fbpx

Profil
Ustawienia subskrypcji

Subskrypcja Sygnałów Handlowych

Identyfikator subskrypcji:
7522
Status subskrypcji:
past_due
Bieżący okres:
19 June 2022 until 19 July 2022
Okres próbny:
Zakończone na 19 June 2022
Metoda płatności:
Karta kredytowa
Elite Plan
200
na month

Limity subskrypcji

W zależności od aktywnej subskrypcji, członkostwo podlega następującym ograniczeniom

20
Instrumenty do dogłębnej analizy:
25
Instrumenty do analizy trendów ogólnych:
20
Codzienne połączenia:
100
Cotygodniowe rozmowy telefoniczne:

Plan zmian

Przełączanie pomiędzy planami miesięcznymi nie powoduje zmiany okresu rozliczeniowego. Jednak przejście z planu miesięcznego na roczny powoduje przesunięcie początek okresu rozliczeniowego na datę zmiany, dlatego w takim przypadku zalecamy w takim przypadku zalecamy zmianę planu na krótko przed upływem bieżącego okresu miesięcznego.

Podstawowy
10 na month
Standard
50 na month
Zaawansowane
100 na month
Profesjonalne
150 na month
Elite
200 na month Aktualny plan
Ultimate
250 na month
Podstawowy
96 na year zapis 20%
Standard
480 na year zapis 20%
Zaawansowane
960 na year zapis 20%
Profesjonalne
1440 na year zapis 20%
Elite
1920 na year zapis 20%
Ultimate
2400 na year zapis 20%

Wybrano opcję przełączenia na Standard Planuj i bądź naładowany an coroczny basis. Click on the button below to proceed with your billing plan change. You will be charged at the beginning of the next billing cycle on 19 July 2022.

Wstrzymaj subskrypcję

Wstrzymanie subskrypcji oznacza, że użytkownik nie będzie już obciążany opłatami i nie będzie miał dostępu do Sygnałów Transakcyjnych po wygaśnięciu bieżącej subskrypcji.

Będziesz mógł reaktywować swoją subskrypcję kiedy tylko zechcesz.

Anuluj subskrypcję

Rezygnacja z subskrypcji oznacza, że nie będą Państwo dłużej obciążani opłatami i nie będą mieli dostępu do Sygnałów Transakcyjnych, a Państwa bieżąca subskrypcja wygaśnie.

Jest to działanie trwałe, jeśli nie jesteś pewien, czy anulować swoje konto, możesz wstrzymać subskrypcję, klikając przycisk powyżej. Nie zostaniesz obciążony kosztami do czasu ponownej aktywacji subskrypcji.